13/05/2017

Neus Colomer Perpinà

Neus Colomer Perpiñá és llicenciada en Història de l’art i en Història per la Universitat de València, Màster Universitari en Professorat de Secundària i Batxillerat per la Universitat de Lleida i el Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques (especialitat de Ciències Socials) per la Universitat de València.

Ha treballat com a professora de secundària i batxillerat a diversos centres educatius (E.P. La Salle (Paterna), Liceo Corbi (València), Madre Petra (Torrent), Som Escola (València), IES Mare Nostrum (Torrevella).

En l’actualitat és professora a l’IES El Puig (El Puig de Santa Maria).

TREBALLS FINAL DE MÀSTER

Com fer que les Ciències Socials siguin vertaderament socials? La motivació com a instrument d’assistència social a l’aula. Màster de Professor de Secundària i Batxillerat. Facultat de Ciències de l’Educació. Universitat de Lleida (2011).

La història d’Espanya en les narratives dels estudiants al finalitzar l’ESO. Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques. Facultat de Magisteri. Universitat de València (2016).

 

PUBLICACIONS- COMUNICACIONS

“La historia moderna en los relatos de los estudiantes al finalitzar la ESO”, II Congreso Nacional “Historia Moderna y Enseñanza Secundaria”, Murcia, Universidad de Murcia.